• 87.719 candidatos
  • usuarios online
  • 25 castings abiertos
Idioma: Español
Ubicación: España

CASTINGS PARA ACTORES, MODELOS, AZAFATAS Y NUEVOS TALENTOS.extraradifilm

Casting finalizado
Detalles del casting
Estados del casting:Finalizado
Tipo de casting:Comercial (Publicidad)
Inicio casting:07-02-2020
Fin casting:31-03-2020
Inicio disponibilidad candidatos:05-04-2020
Fin disponibilidad candidatos:12-04-2020
Remunerado:No
País:España
Región:Tarragona
Ciudad:Reus

Hola, som la Laia Abelló i la Sara Asensio, estem buscant actors i actrius pel nostre Treball de Fi de Grau, que es tracta en gravar el primer capítol d'una websèrie. El nostre projecte es diu Extraradi i és la història de l'Alma, una noia d'un barri obrer que emprèn una lluita per salvar la seva comunitat d’especuladors i de la gentrificació.
Estem buscant:
- Una noia d'entre 18 i 23 anys, amb el cabell llarg i fosc.
- Tres nois d'entre 18 i 23 anys.
- Dues noies d'entre 18 i 23 anys. (una d'elles hauria de representar una noia d'ètnia gitana)
- Una dona d'uns 40-50 anys.
-Dos homes d'uns 55 anys.
Moltes gràcies.

ARGUMENT
Al barri on viu l'Alma es produeixen diversos desnonaments, ja que la immobiliària propietària decideix pujar-ne els lloguers, fins al punt que en Tomàs, un bon amic de l'Alma i el llibreter del barri, es veu en aquesta situació. L'Alma decideix ajudar al pobre home tot i que sap que ell no vol la seva ajuda i que probablement s'està posant en problemes. A poc a poc, comença a mobilitzar a la gent del barri i de la ciutat, i coneix a la Clàudia, que l'ajudarà a descobrir que realment l'augment dels preus del lloguer és perquè una constructora i la immobiliària han fet un pacte per fer fora els inquilins i construir nous pisos al barri. L'Alma i la Clàudia treballaran juntes contra la immobiliària i la constructora, tot i les adversitats i la poca col·laboració dels seus amics, fins que un dia l'Alma descobreixi que la Clàudia és la filla del constructor i decideixi deixar de confiar en ella. Finalment faran les paus i realitzaran un escarni davant la casa del constructor, aquest últim fet farà que tothom descobreixi els plans de la constructora i la immobiliària. Com que aquestes dues tenen molt de poder, l'Alma acabarà detinguda a diferència de la Clàudia, perquè només és una noia de barri, i la Clàudia al cap i a la fi és la filla del constructor.

BIBLIA DE PERSONATGES
Protagonistes:

Alma: és una noia de 20 anys morena amb els ulls marrons. A simple vista sembla la típica noia de barri “xoni” ja que vesteix amb xandall, arrecades d’aro gran i joies d’or, però estudia Treball Social a la universitat i té una gran passió per la lectura. Té consciència de classe i política. Prové d'una família de treballadors i no ha tingut les coses fàcils, per això compagina els estudis amb una feina de mitja jornada a un centre de menors de la ciutat. És de caràcter desconfiat per situacions que ha viscut anteriorment, li costa obrir-se al principi però té bons amics al barri.


Personatges secundaris:

Tomàs: és el llibreter del barri. Coneix a l'Alma des de fa molts anys, no té fills i tampoc està casat, considera a l'Alma com a part de la seva família. És una persona culta que ve d'una família humil, intenta ajudar al barri amb la seva botiga i incitant als joves a culturitzar-se i llegir.

Mercedes: és la mare de l’Alma, és una dona treballadora, senzilla i desconfiada. No està gens d'acord amb la forma que té la seva filla de comportar-se en vers la política i les seves idees, creu que un ha de ser discret i reservat en aquests temes.

Francesc: és el pare de l’Alma. És un mecànic del barri, tothom el coneix i el té ben considerat. És un home graciós però humil, té les coses clares i ha hagut de treballar molt per poder fer que la seva filla estudiés.

Oskitar: és amic de l'Alma de tota la vida, treballa amb el pare de la protagonista en un taller de mecànica. La família de l'Alma el té ben considerat, i l'aprecien, però a diferència d'ella prefereix callar i no posar-se en problemes, segueix el corrent dels amics del barri però admira a l'Alma.

Nilasso: és un altre dels amics de l'Alma, no té estudis però tampoc treballa, li agrada consumir cannabis habitualment. Té bon cor i és més intel·ligent del que sembla, però no s'esforça i és una persona gandula. Sempre fa broma i li agrada molestar a l'Alma.

Bea: ha sigut la millor amiga de l'Alma des que eren petites, però ara s'han distanciat per diversitat d'interessos i ideologies. Estudia dret a la mateixa facultat que l'Alma i és molt fidel a l'estat de dret, creu en el lliure mercat i el neoliberalisme. Renega de la seva classe social.

Marco: és un altre dels amics de l’Alma, estudia història a la mateixa facultat que l’Alma i la Bea i li agrada consumir cannabis. Porta tota la vida tontejant amb l’Alma però mai han tingut res.

Jessi: és la que va entrar més tard al grup perquè abans vivia a un altre barri. Té molta afinitat amb l'Alma, ja que l'interessa molt la política i la sociologia, de fet, té consciència de classe però en ser d'ètnia gitana no pot actuar en referència als seus ideals perquè a casa seva no ho tolerarien. Està acabant els estudis de perruqueria.


Para este casting se buscan los siguientes perfiles:
Mercedes
Edad: De 45 a 55 años, Regiones: Barcelona, Tarragona, Datos personales: Indiferente, Datos físicos: Constitución física: Normal, Etnia: Caucásico, Mediterráneo, Datos profesionales: Profesión: Actor
Francesc
Edad: De 50 a 65 años, Regiones: Barcelona, Tarragona, Datos personales: Indiferente, Datos físicos: Constitución física: Corpulento/a, Etnia: Caucásico, Mediterráneo, Datos profesionales: Profesión: Actor, Nº de trabajos realizados como modelo o actor: +5
Subir