• 85.061 candidatos
  • usuarios online
  • 31 castings abiertos
Idioma: Español
Ubicación: España

CASTINGS PARA ACTORES, MODELOS, AZAFATAS Y NUEVOS TALENTOS.PROYECTO CORTO ESCUELA CINE BARCELONA

Casting finalizado
Detalles del casting
Estados del casting:Finalizado
Tipo de casting:Cortometrajes
Inicio casting:05-07-2018
Fin casting:14-07-2018
Inicio disponibilidad candidatos:13-07-2018
Fin disponibilidad candidatos:13-07-2018
Remunerado:No
País:España
Región:Barcelona
Ciudad:Barcelona

Estic fent el curs intensiu , RUEDA TU CORTO: DE LA IDEA A LA PANTALLA, a l’Escola de Cinema de Barcelona (ECIB), amb el professor LLUÍS QUILEZ (DIRECTOR, GUIONISTA I PRODUCTOR DE CURTMETRATGES).

Per tal de poder realitzar el meu projecte estic buscant un noi/home i una noia/dona, per fer de parella (matrimoni) amb les edats compreses entre 28 – 35 anys (aprox).

La gravació seria divendres 13 (preferentment) o diumenge 15 de juliol. Una sola jornada, podria ser de 10:00h a 18:00h, puc adaptar-me a l’horari i si cal fer-ho més intensiu, segons la disponibilitat. El dinar va a càrrec del projecte..

LOCALIZACIÓ AL 95% és a l’interior d’una casa, (pendent de confirmar), però el més segur és que sigui a (Barcelona)

No és un treball remunerat, però si que tinc la intenció, en cas que l’acabat sigui òptim de presentar-lo en algun concurs.

No hi ha diàleg, tant sols una frase al final del curtmetratge. Però, la parella, el noi i la noia són protagonistes en tot moment. Hi ha molta interpretació a partir de les mirades i els gestos.

Títol del curt: SOMOS FELICES


Para este casting se buscan los siguientes perfiles:
SOMOS FELICES
Edad: De 28 a 35 años, Regiones: Barcelona, Datos personales: Sexo: Femenino, Datos físicos: Constitución física: Normal, Etnia: Afroamericano, Caucásico, Mediterráneo, Mezcla de razas, Datos profesionales: Nº de trabajos realizados como modelo o actor: 1-4
SOMOS FELICES
Edad: De 28 a 36 años, Regiones: Barcelona, Datos personales: Sexo: Masculino, Datos físicos: Constitución física: Normal, Etnia: Afroamericano, Caucásico, Escandinavo, Mediterráneo, Datos profesionales: Nº de trabajos realizados como modelo o actor: 1-4

Yate Premiums inscritos a este casting

Subir