• 82.112 candidatos
  • usuarios online
  • 77 castings abiertos
Idioma: Español
Ubicación: España

CASTINGS PARA ACTORES, MODELOS, AZAFATAS Y NUEVOS TALENTOS.Curtmetratge - Estic aquí

Casting finalizado
Detalles del casting
Estados del casting:Finalizado
Tipo de casting:Cortometrajes
Inicio casting:05-11-2018
Fin casting:12-11-2018
Remunerado:No
País:España
Región:Barcelona
Ciudad:Hospitalet de Llobregat

Som un grup d'estudiants de Realització i Producció de l'escola IFP de l'Hospitalet que estem realitzant un curtmetratge com a projecte final. El curt formarà part d'una pel·lícula, juntament amb 3 curtmetratges més (de 15 minuts cada un), la qual tindrà un fil en comú, les desigualtats.

El nostre curt tracta d'un nen, Téo, que es troba en un centre de menors. La trama principal es desenvolupa en els 15 minuts que té la Mare per visitar-lo el dia del seu aniversari.

D'aquesta forma tractarem les desigualtats socials i econòmiques que es produeixen actualment quan els fills son separats de les seves mares i pares, i de com això afecta en el seu desenvolupament.

Per això requerim 2 actrius:
-Una mare amb un perfil psicològic neuròtic y desequilibrat, que intenta disimular mitjançant una actitud forta y nerviosa, la cual denota la seva pròpia fragilitat. Aquesta inseguretat es manifesta amb la sutil rivalitat amb la zeladora del centre.
-Una zeladora, la qual es la principal referent y encarregada d'ocupar-se d'en Téo dins del centre.

El càsting es realitzarà el dilluns 19 de Novembre de 18h a 20h a Hospitalet de llobregat.

Els dies de rodatge seran els dos primers caps de setmana de març (2-3 i 9-10).


Para este casting se buscan los siguientes perfiles:
Mare
Edad: De 30 a 40 años, Regiones: Barcelona, Datos personales: Sexo: Femenino, Datos físicos: Indiferente, Datos profesionales: Nº de trabajos realizados como modelo o actor: +5, 1-4
Zeladora
Edad: De 28 a 38 años, Regiones: Barcelona, Datos personales: Sexo: Femenino, Datos físicos: Indiferente, Datos profesionales: Nº de trabajos realizados como modelo o actor: +5, 1-4

Yate Premiums inscritos a este casting

Subir